De 7 redenen om voor Warmteland te kiezen

Wij bieden onze klanten een uitgebreide service aan vanaf het moment dat u contact met ons opneemt tot aan het moment dat uw warmtepomp volledig geïnstalleerd en werkend is. Onze service bestaat onder andere uit:

  1. Wij zorgen voor persoonlijk advies op maat. Bij de bezichtiging luisteren wij naar uw wensen en eisen en kijken wij wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Op deze manier kunnen wij u het best adviseren.
  2. De warmtepompen worden vakkundig geïnstalleerd door gespecialiseerde installateurs.
  3. Wij vinden het belangrijk dat een warmtepomp goed wordt onderhouden. Wij bieden onderhoudscontracten aan, waarmee u er zeker van kunt zijn dat uw warmtepomp jaarlijks onderhouden wordt.
  4. Geeft uw warmtepomp een storing aan of moet er iets gerepareerd worden? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten, ook buiten kantooruren. Mocht er sprake zijn van een storing, dan zorgen wij dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.
  5. Wij bieden garantie op al onze installaties. Mocht er onverhoopt iets niet goed werken, dan zorgen wij dat het snel en adequaat wordt opgelost.
  6. Kostenbesparing op uw energierekening door een efficiënt werkende warmtepomp.
  7. Door regelmatig onderhoud en reparaties zorgen wij voor een langere levensduur van uw warmtepomp.

Kortom, onze service gaat verder dan alleen het leveren en installeren van een warmtepomp. Wij zorgen voor een vakkundige installatie, bieden regelmatig onderhoud en reparaties aan en staan altijd voor u klaar. Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie en advies over onze service.