Remeha Elga Ace hybride warmtepomp

De Elga Ace warmtepomp is een innovatieve en energiezuinige oplossing voor het verwarmen van woningen. Deze warmtepomp is ontworpen door het gerenommeerde merk Nibe en is geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

De Elga Ace warmtepomp maakt gebruik van de nieuwste technologieën om warmte uit de buitenlucht te onttrekken en deze te gebruiken voor het verwarmen van de woning. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar ook voor een lagere CO2-uitstoot en dus een milieuvriendelijkere manier van verwarmen.

Wat de Elga Ace warmtepomp uniek maakt, is het feit dat hij kan samenwerken met een cv-ketel. Op deze manier kan de warmtepomp optimaal worden ingezet en wordt de cv-ketel alleen ingeschakeld wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld op erg koude dagen. Dit zorgt voor een efficiënter energieverbruik en dus lagere kosten.

Daarnaast is de Elga Ace warmtepomp ook erg gebruiksvriendelijk. Met behulp van een eenvoudige bediening kunnen gebruikers de temperatuur in huis regelen en verschillende verwarmingszones instellen. Ook is de warmtepomp zeer stil in gebruik en neemt hij weinig ruimte in beslag, wat hem geschikt maakt voor vrijwel elke woning.

De Elga Ace warmtepomp kan tot +3 graden doordraaien, dit betekent dat deze warmtepomp bij vriestemperaturen niet doordraait.

Al met al is de Elga Ace warmtepomp een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en energiezuinige manier van verwarmen. Met zijn innovatieve technologieën, efficiënte werking en gebruiksvriendelijkheid is deze warmtepomp een waardevolle toevoeging aan elk huishouden.

Brochure Elga Ace warmtepomp

Wil je meer weten over de Elga Ace warmtepomp? Bekijk de brochure.