OVER ONS

Warmteland is al 15 jaar een toonaangevend bedrijf in de installatie van warmtepompen. Bij Warmteland zijn we gepassioneerd door duurzame energieoplossingen en streven we naar het bevorderen van milieuvriendelijke verwarmingssystemen. Als experts in warmtepomptechnologie zijn we er trots op dat we de nieuwste en meest efficiënte verwarmingsoplossingen aanbieden.

Gecertificeerde installateurs

Ons ervaren team van gecertificeerde installateurs staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte warmtepompoplossing die aan uw specifieke behoeften voldoet. Of u nu uw huis wilt verwarmen of uw bedrijfspand wilt verwarmen, wij hebben de expertise om u te adviseren over de beste opties die passen bij uw budget en energiebehoeften.

Kwaliteit en klanttevredenheid

Bij Warmteland hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. We werken alleen met hoogwaardige warmtepompsystemen van gerenommeerde merken en zorgen voor een vakkundige installatie en onderhoud. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van energiezuinige en duurzame verwarmingssystemen die niet alleen het comfort van hun leef- of werkomgeving verbeteren, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

Betrouwbare partner in warmtepompen

Kiezen voor Warmteland betekent kiezen voor een betrouwbare partner in warmtepompinstallaties en ontdek hoe u kunt profiteren van de vele voordelen van deze groene technologie. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen over onze producten & diensten.

STEK Erkend

Een beter milieu gaat ook Warmteland aan het hart en daaraan dragen wij graag ons steentje bij. Onze installaties zijn milieuvriendelijk en energiezuinig.

We maken bijvoorbeeld gebruik van CFK-vrije materialen en milieuvriendelijke koelgassen. Installatie, reparatie en onderhoud mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door bedrijven met een STEK-erkenning. Als STEK-erkend bedrijf voeren we dan ook alle installaties en onderhoud uit volgens de laatste milieuvoorschriften.

Toshiba Business Partner

Als Toshiba Business Partner leveren wij het complete gamma van het wereldmerk Toshiba Airconditioning. Producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn voorzien van innovatieve technologie. Daarmee bieden we oplossingen voor klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horeca, scholen en overheidsgebouwen.

De producten van Toshiba zijn zonder uitzondering stil, energiezuinig en gebruiksvriendelijk. Met een elegante vormgeving waardoor ze in elk interieur gemakkelijk inpasbaar zijn.