LUCHTBEHANDELING

Aircoland biedt luchtbehandeling voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Luchtbehandeling heeft niet alleen invloed op het binnenklimaat, maar op talloze andere aspecten zoals energieverbruik. De kwaliteit van de lucht kan daarnaast zorgen voor een betere nachtrust thuis, of prestaties op het werk. Van een kleine WTW-unit tot meerdere luchtbehandelingskasten, Aircoland adviseert u graag hoe luchtbehandeling voor u van toepassing kan zijn!

VRIJE KOELING

WTW-units zijn standaard voorzien van de mogelijkheid voor vrije koeling. Afhankelijk van de luchtcondities en instellingen zal de bypassklep automatisch omschakelen naar vrije koeling. Dit draagt bij aan het verlagen van het energieverbruik van de klimaatinstallatie.

GEMAKKELIJK ONDERHOUD

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw systeem. Aircoland adviseert u daarom graag hoe we u kunnen helpen bij het onderhouden van uw systeem.

Geïnteresseerd in een luchtbehandeling systeem van Aircoland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing.

OPLOSSINGEN VAN WARMTELAND

Warmteland werkt uitsluitend met de beste merken in zijn sector. Ervaring komt met de jaren en dat geldt ook voor het kiezen van onze partners. Wij informeren u graag over het merk dat het best bij u past.