Garantie op een warmtepomp

Wij bieden garantie op al onze warmtepompeninstallaties. Dit betekent dat als er binnen de garantietermijn een defect of storing optreedt, wij dit kosteloos voor u oplossen. De garantietermijn verschilt per product en is afhankelijk van de fabrikant en het type warmtepomp. Wij geven u bij aankoop van uw warmtepomp altijd duidelijkheid over de garantietermijn.

Voordelen voor u als klant

Door te kiezen voor onze warmtepompen en de bijbehorende garantie, profiteert u als klant van de volgende voordelen:

Zekerheid
U kunt erop vertrouwen dat uw warmtepomp goed werkt en dat eventuele problemen snel en kosteloos worden opgelost.

Kwaliteit
Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige producten en installaties en bieden daarom garantie op al onze warmtepompen.

Kostenbesparing
Een goed functionerende warmtepomp kan zorgen voor kostenbesparing op uw energierekening. Door onze garantie weet u zeker dat uw warmtepomp altijd optimaal functioneert.

Service
Door onze garantie en onze professionele installateurs kunt u rekenen op uitstekende service en ondersteuning bij eventuele problemen.

Kortom, onze garantie biedt u als klant de zekerheid dat u een kwalitatief hoogwaardige warmtepomp heeft en dat eventuele problemen snel en kosteloos worden opgelost. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze garantie of voor het aanschaffen van een warmtepomp. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag verder.