ADVIES

De bepaling van de soort warmtepomp en het bijhorende vermogen hangt af van vele verschillende factoren. Elk situatie heeft bijvoorbeeld een andere warmtebehoefte, gezinssamenstelling, gebruik van sanitair en afgiftesysteem. Warmteland adviseert u graag de oplossing voor uw situatie. Vrijblijvend komt Warmteland bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Tijdens deze bezichtiging is een uitgebreid adviesgesprek opgenomen.

VAN AANVRAAG TOT INSTALLATIE

Verloop van aanvraag tot installatie.

Stap 1: Invullen aanvraagformulier

Vul het aanvraagformulier op onze website in. Er wordt binnen 48 uur contact met u opgezocht om uw wensen en behoefte door te nemen.

Stap 2: Advies gesprek

Door middel van het gesprek wordt er bepaald of uw woning geschikt is voor een warmtepomp. Wanneer deze geschikt ik wordt er een bezichtiging met u ingepland om de situatie in uw woning te bekijken en advies te geven. Als uw woning niet geschikt is denkt Aircoland met u mee met andere duurzame oplossingen.

Stap 3: Ontvangen offerte

Aircoland streeft ernaar om binnen 5 werkdagen een offerte uit te kunnen brengen.

Stap 4: Bij akkoord op offerte

Wanneer u de warmtepompinstallatie bij ons afneemt, nemen we contact met u op en plannen we een installatie datum in.

Stap 5: Dag van installatie

Onze monteurs zullen op de dag van installatie tussen 7.30 en 8.00 in de ochtend bij u voor de deur staan om de warmtepomp te installeren.

CONTACTGEGEVENS

WARMTELAND

  • Slotenmakerstraat 57
    2672 GC Naaldwijk

  • Tel: 020 – 225 98 62

  • Tel: 0174 – 52 19 51

  • Fax: 0174 – 62 74 14

  • KVK 50171550